mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Mrežnička kuća od drveta
Petak, 04 Svibanj 2012 08:56
thmb_Mreznicka-kucaMrežnička kuća smještena je na obali Mrežnice i to samo 20 metara od same rijeke te je idealna za društva željna raftinga ili voženje kanuima i kajacima.

Zanimljivo je da je izrađena u potpunosti od drveta , veličine 280 metara kvadratnih s dvije ljetne terase. Uz kuću nalazi se prirodni izvor (jezerce) s pastrvama, a iz njega istječe potok i okružuje kuću.

Prostor za zabavu nalazi se u donjem dijelu a u njemu je bar, caffe aparat, rashladna vitrina i wc s tuš kabinom. U gornjem dijelu kuće nalaze se tri sobe, kuhinja, kupaona s tuš kabinom i dva odvojena wc-a. Namještaj je od prirodnog drveta, a sobe imaju tv, klimu i grijanje.

Od proljeća do jeseni moguć je rafting i kanuing na rijeci Mrežnici, a sve grupe upravo ispred kuće završavaju trasu gdje je organiziran ručak u prirodi. Za vrijeme ljetnih mjeseci temperatura vode dostiže 26 °C i ugodna je za kupanje. Ako tražite prekrasnu prirodu, dobar ambijent, aktivan odmor, finu hranu i kvalitetan smještaj mislim da ste tu na pravom mjestu.

U blizini je Restoran DP od istih vlasnika gdje možete uživati u finim specijalitetima. Restoran DP udaljen je svega stotinjak metara od rijeke Mrežnice. Može primiti 200 gostiju, a na terasi još pedesetak. Ponuda je brojna poput jela s ražnja, roštilja i specijaliteti mrežničkog kraja. Na bogatom jelovniku naći ćete 20 vrsta predjela, 40 glavnih jela i 15 deserata te više od 40 vrsta kvalitetnog domaćeg biranog vina.

Na raspolaganju vam je i šest moderno opremljenih soba; tri dvokrevetne i tri trokrevetne sobe uz mogućnost pomoćnog ležaja ili dječjeg krevetića. Sve sobe su klimatizirane i imaju svoj balkon, besplatnu internet vezu, kupaonice te telefon i televizor sa satelitskim programima.

Dubravko Mandić