mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Rock kraljevi – Kings of Leon
Srijeda, 05 Ožujak 2014 10:04

thmb 140305  kings-of-leonAmerički alternativni rock bend Kings Of Leon čine tri brata: Caleb, Nathan i Jared Followill i njihov bratić Matthew Followill. Tri su brata svirala još od djetinjstva kada su instrumente u rukama držali u crkvenom zboru. Unatoč tome što su odrastali u jako religioznoj okolini (otac je svećenik), roditelji im nisu branili da slušaju glazbu po svom izboru. Na njihovu glazbu su utjecali južnjački rock, garažni rock, hard rock, country i blues.

Kings of Leon su se probili 2003. godine na svjetsku rock scenu debi albumom "Youth and Young Manhood" i ubrzo su stekli reputaciju benda koji puni stadione zahvaljujući hitu "Molly's Chambers", nakon kojeg su uslijedili "Use Somebody" te "Sex on Fire". S hitom "Sex on Fire" su osvojili prvo mjesto na UK top listi singlova ali i svoju prvu nagradu Grammy. Kings od Leon je bend koji iza sebe ima već šest albuma, a 2008. godine proglašeni su najprodavanijim rock izvođačem u Velikoj Britaniji.

Sjajan alternativni rock bend Kings of Leon održat će koncert u Austriji 11. lipnja 2014. godine, a tamo vas vodi agencija Svikoncerti.eu koja je pripremila zamamnu ponudu koja uključuje kartu i prijevoz! Informacije o samom aranžmanu i ulaznicama možete potražiti na službenim stranicama agencije Svikoncerti.eu. Rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme!

M. Ismajlovski

Napomena: Ne zaboravite na posebnu pogodnost za članove MP Kluba – svako novo putovanje rezervirano putem MP-a donosi vam dodatni popust u iznosu 10% cijene prethodnog putovanja. Primjer: Odlučili ste našim posredstvom otputovati na 6 dana u Pariz (cijena 1.590 kn) pa drugom prilikom na 2 dana u Gardaland (cijena 550 kn). Vaša cijena za Gardaland bit će 159 kn niža (10% vrijednosti putovanja u Pariz), dakle svega 391 kn. I tu nije kraj, sljedeće vam putovanje opet nosi 39 kn popusta (10% vaše cijene za Gardaland) i tako beskonačno. Putujte s nama i – oživite sva osjetila! Želite li na ovo putovanje, svoj put možete rezervirati preko naše e-mail adrese info@moja-putovanja.com.