mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Idemo na Nova Rock festival?
Četvrtak, 13 Veljača 2014 13:01

thmb 140213 nova-rockSredinom lipnja zadnjih devet godina kraj grada Nickelsdorf u Austriji, nedaleko Beča održava se Nova Rock festival. Godina 2014. značajna je po tome što će se održati deseto jubilarno izdanje u trajanju od tri dana – od 13. do 15. lipnja! Može se reći da je austrijski festival za svoj deseti rođendan pripremio najjaču postavu dosad...

Naime, impozantnu listu imena predvode The Prodigy, Black Sabbath te Iron Maiden, a tu su i: Soundgarden, Rob Zombie, The Offspring, Avenged Sevenfold, Mando Diao, In Flames, Dropkick Murphys, Bad Religion i mnogi drugi. Već devet godina zaredom se kroz tri dana na Nova Rock festivalu u prosjeku ugosti 60-ak bendova te se skupi preko 50.000 ljudi. Budite i vi dio ovog sjajnog događaja!

Na Nova Rock festival vodi vas agencija Svikoncerti.eu koja je pripremila zamamnu ponudu koja uključuje kartu i prijevoz! Ne propustite ovaj događaj i rezervirajte svoju kartu još danas! Informacije o samom aranžmanu i ulaznicama možete potražiti na službenim stranicama agencije Svikoncerti.eu.

M. Ismajlovski

PLAKAT NOVA ROCK FESTIVALA

Napomena: Ne zaboravite na posebnu pogodnost za članove MP Kluba – svako novo putovanje rezervirano putem MP-a donosi vam dodatni popust u iznosu 10% cijene prethodnog putovanja. Primjer: Odlučili ste našim posredstvom otputovati na 6 dana u Pariz (cijena 1.590 kn) pa drugom prilikom na 2 dana u Gardaland (cijena 550 kn). Vaša cijena za Gardaland bit će 159 kn niža (10% vrijednosti putovanja u Pariz), dakle svega 391 kn. I tu nije kraj, sljedeće vam putovanje opet nosi 39 kn popusta (10% vaše cijene za Gardaland) i tako beskonačno. Putujte s nama i – oživite sva osjetila! Želite li na ovo putovanje, svoj put možete rezervirati preko naše e-mail adrese info@moja-putovanja.com.