mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Glazbena legenda Billy Idol
Ponedjeljak, 10 Ožujak 2014 12:28

thmb 140310 billy-idolBilly Idol je još jedna od glazbenih legendi koja je svojim prepoznatljivim nastupima i pjesmama postao popularan diljem svijeta. Obilježio je jedan značajan dio glazbene povijesti od osamdesetih nadalje, a njegove su pjesme već dugo vremena sastavni dio radijskog etera.

Billy Idol rođen je 1955. u Middlesexu, u Engleskoj kao Wiliam Michael Albert Broad. Godine 1976. osnovao je bend Generation X (jedan od prvih punk bendova u Britaniji), a nakon razilaska benda otišao je u New York gdje je započeo solo karijeru i suradnju s Steveom Stevensom te je tako postao jednom od prvih zvijezda glazbene TV postaje MTV.

Već su se na njegovom prvom albumu našli hitovi, a danas i evergreeni: "Hot In The City" i kultna pjesma "White Wedding", koje su ga lansirale u zvijezde. Slijede hitovi poput: "Rebel Yell", "Eyes Without A Face", "Flesh For Fantasy", "Catch My Fall", "Sweet Sixteen", "Mony Mony"...

Ove godine Billy Idola imate prilike slušati u Ljubljani, 24. lipnja, a kamo vas vodi agencija Svikoncerti.eu koja organizira prijevoz i prodaju karata! Za sve detalje putovanja posjetite njihove internetske stranice i rezervirajte svoju kartu još danas!

M. Ismajlovski

Napomena: Ne zaboravite na posebnu pogodnost za članove MP Kluba – svako novo putovanje rezervirano putem MP-a donosi vam dodatni popust u iznosu 10% cijene prethodnog putovanja. Primjer: Odlučili ste našim posredstvom otputovati na 6 dana u Pariz (cijena 1.590 kn) pa drugom prilikom na 2 dana u Gardaland (cijena 550 kn). Vaša cijena za Gardaland bit će 159 kn niža (10% vrijednosti putovanja u Pariz), dakle svega 391 kn. I tu nije kraj, sljedeće vam putovanje opet nosi 39 kn popusta (10% vaše cijene za Gardaland) i tako beskonačno. Putujte s nama i – oživite sva osjetila! Želite li na ovo putovanje, svoj put možete rezervirati preko naše e-mail adrese info@moja-putovanja.com.