mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Predivna kuća za odmor Paić u Solinu
Petak, 05 Kolovoz 2016 10:50

thmb 160805 kuca-za-odmor-paic-solinVrlo je malo gradova koji se mogu pohvaliti svojim prirodnim, povijesnim, ali i kulturnim bogatstvima kakvima obiluje grad Solin. Bilo da je vaš posjet Solinu poslovne ili privatne naravi, ljubazni domaćini, kvalitetna usluga i komfor u svim smještajnim objektima u gradu Solinu učinit će vaš boravak iznimno ugodnim. Od hotela vrhunske kategorije preko hostela sve do apartmana u privatnom smještaju, u Solinu svaki gost može pronaći odgovarajući smještaj za sebe...

Kuća za odmor Paić nalazi se u centru Mravinaca, malenog naselja svega pet minuta vožnje udaljenog od centra Solina, iz kojeg se pruža predivan pogled na grad Split, Kaštelanski zaljev i srednjodalmatinske otoke. Gostima su na raspolaganju šest ležajeva, dvije kupaonice, terasa i balkon, s unutarnjim stepeništem koje povezuje dvije etaže te konobom i vrtom. Samo 20 m udaljenosti od kuće nalazi se prekrasni park, a u samom naselju gostima su na raspolaganju i ugostiteljski sadržaji, u kojima mogu uživati u tradicionalnim dalmatinskim specijalitetima.

Otkrijte ovaj poseban i zanimljiv gradić koji se nalazi sjeveroistočno od grada Splita u središnjoj Dalmaciji! Želite li saznati više o Solinu, njegovoj baštini, gastronomiji, aktivnom odmoru i drugim posebnostima ovog grada svakako zavirite na službene stranice Turističke Zajednice grada Solina.

M. Ismajlovski