mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Smjestite se u retro hotelu Angelo d'oro
Utorak, 31 Siječanj 2017 08:39

thmb 150910 Hotel-Angelo-doroNakon što je od proljeća započela obnova hotela Angelo d'oro, nakon tri godine stanke, sredinom srpnja hotelsko je zdanje, ponovno otvoreno. Biskupska je palača iz 17. stoljeća, inače jedan od ponosa Švalbine ulice širom otvorila vrata gostima željnim istinskog ugođaja i atmosfere u starogradskoj jezgri Rovinja. Upravo, život u starom gradu, onakav kakav je bio nekad ali i danas, karta je na koju igraju novi vlasnici.

Hotel raspolaže s dvadeset i tri moderno opremljene sobe, simpatičnim trasama unutar kuća i zidova starogradske jezgre, ali i atraktivnim salonom, restoranom i barom u kojem se osjeća duh prošlosti s(p)retno zaogrnut modernim štihom.

- O ljepoti starog zdanja, biskupska je palača iz 17. stoljeća i njenoj obnovi zadnju će riječ dati gosti i posjetitelji. No, ono što je ova ekipa željela učiniti jest da Angelo d'oro i poglavito njegov restoran, odnosno salon u koji se u samo jednom koraku iz Švalbe ulazi u svijet bajke, postane mjestom okupljanja, svojevrsni dnevni boravak svih Rovinjaca i gostiju, u koji će se ne samo ljeti i bijegom od vrućina, negoli kroz čitavu godinu, uz piano bar i mogućnost velikog izbora pića, rado svratiti na čašicu razgovora, poručila je Iva Krejči, direktorica regije.