mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Opustite se u apartmanima Relax
Četvrtak, 16 Veljača 2017 08:26

thmb 150224 brela-apartmani-brela-relaxAko uživate u moru i suncu Dalmacije te maštate o idealnom odmoru i udobnom smještaju u Hrvatskoj, svakako vam preporučamo da posjetite Brela, atraktivno hrvatsko turističko središte i biser jadranske obale.

Zbog gustih borovih šuma, dugih i pješčanih plaža i izvora vode, Brela već desetljećima igraju važnu ulogu u turizmu Makarske rivijere. Brela su smještena oko 14 kilometara sjeverozapadno od Makarske i s obje strane uokvirena najdužom i najljepšom plažom u Dalmaciji. Šest je to kilometara šljunčanih plaža, koje se uvlače u male uvale, a natkrivene su gustom borovom šumom u kojoj postoji niz lijepih obiteljskih kuća i ljetnikovaca koje su namijenjene odmoru i turističkom iznajmljivanju.

U Brelima se nalaze i apartmani Brela-Relax koji su se smjestili svega 150 metara od predivne šljunčane plaže uz čisto Jadransko more. Na raspolaganju su vam tri studio apartmana 3* (2 osobe + dijete mlađe od 7 godina) i tri apartmana s dvije sobe 3* (4+2 osobe). Svi apartmani imaju velike balkone s pogledom na more, parkirno mjesto, klima uređaj i bežični internet.

Apartmani Brela-relax su udaljeni 10 minuta hoda od centra Brela i 15 minuta hoda od centra Baške Vode. Supermarket je udaljen samo 50 metara. Također, posebno ćete biti oduševljeni gastronomskom ponudom u brojnim restoranima, svježom ribom, vrhunskim vinima i obiljem domaćih ekoloških proizvoda.

Više informacija o apartmanu Brela-Relax, ali i mnogim drugim posebnostima Brela – ovog prekrasnog dalmatinskog mjesta potražite na službenim internetskim stranicama Turističke zajednice Općine Brela.

M. Ismajlovski