mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Brela: Bistroća mora plaže Berulia
Utorak, 24 Siječanj 2017 08:37

thmb 150127 berulia-brelaPlaža Berulia se nalazi podno Biokova, u jednom od poznatijih ljetovališta na Jadranu u Brelima na Makarskoj rivijeri gdje ćete imati potpunu privatnost dok uživate u čarima ljeta i bistroći plavoga mora. Plaža se sastoji od tri uvalice koje se protežu duž 400 metara obale. Velikim se dijelom nalazi u hladovini borove šume te je zbog toga posebno draga obiteljima s malom djecom jer pruža hlad i idealno je skrovište od žarkog sunca.

Plaža Berulia je uređena šljunčana plaža s tuševima, kabinama za presvlačenje i sanitarijama, a osiguran je pristup i osobama s invaliditetom. Ljubitelji sporta mogu uživati u pedalinama, odbojci na pijesku, tenisu, jet-ski, malom nogometu, parasailingu i brojnim drugim aktivnostima. Tijekom ljetnih vrućina na plaži se možete osvježiti velikom ponudom pića ili pak sladoledom, a ne propustite posjetiti i pokoji restoran u kojem možete uživati u raznim delicijama. Iznajmite ležaljku i uživajte u predivnom danu, suncu i moru, a ukoliko se zaželite hladovine potražite je u predivnoj borovoj šumi koja se nalazi u pozadini plaže.

Više o opisanoj plaži, ali i mnogim drugim posebnostima ovog prekrasnog dalmatinskog mjesta potražite na službenim internetskim stranicama Turističke zajednice Općine Brela.

N. Kovačić