mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Villa Bohoho – raj za odmor u Solinu
Petak, 23 Prosinac 2016 09:23

thmb2 161223 villa-bohoho-solin

Villa Bohoho izdiže se poput malenog dragulja na jugozapadnim padinama iznad Solina, nudeći čaroban panoramski pogled na grad Split i otoke akvatoria: Brač, Šoltu, Čiovo i Drvenik. U pozadini se uzdižu moćne kamene klisure obavijene gustom borovom šumom koja pruža mir, tišinu te društvo vjeverica i šumskih ptica.

Villa je u potpunosti izgrađena i opremljena 2015. godine. Interijer nudi izuzetan, istaknut dizajn, moderno i individualno opremljen materijalima i namještajem najviše kvalitete, koji ispunjava želje i najzahtjevnijih. Opustite se danju na bazenu s beskonačnim preljevom koji pogled vodi prema splitskom akvatoriju ili na prostranoj krovnoj terasi zaštićeni od pogleda, dok noću uživate u pogledu koji kao da unosi trag Hollywooda u tihu noć.

Opremljenost ville je na najvišem nivou, od zidnih obloga, kreveta s baldahinom, raskošnih nivelirano ugrađenih tuševa s efektom kišnih kapi, le Creuset kuhinjskog posuđa te dvokrilnog hladnjaka sa zamrzivačem i aparatom za led, i pruža sve što je potrebno za doživjeti izuzetan, nezaboravan odmor u kojemu ćete uživati svim čulima.

Otkrijte ovaj poseban i zanimljiv gradić koji se nalazi sjeveroistočno od grada Splita u središnjoj Dalmaciji! Želite li saznati više o Solinu, njegovoj baštini, gastronomiji, aktivnom odmoru i drugim posebnostima ovog grada svakako zavirite na službene stranice Turističke Zajednice grada Solina.

M. Ismajlovski