mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Postani suradnik portala Moja Putovanja

Postani-suradnik_thmb

Novinar ste? To tek želite postati? Ili jednostavno imate potrebe nešto staviti „na papir"? A uz sve to volite putovati, doživjeti lijepa mjesta i susresti nove drage ljude? Portal Moja Putovanja pravo je mjesto za Vas. Mjesto na kojem ćete pisati o najljepšim destinacijama svijeta, o najatraktivnijim događanjima i turističkim manifestacijama, o najluksuznijim hotelima ili turističkim vilama, o najboljoj hrani na kugli zemaljskoj... Pisati? Ne samo to, već mnogo od toga i osjetiti, doživjeti osobno.

Ne, mi ne nudimo čudesne plaće ili honorare, službene automobile ili telefone. Nudimo mogućnost stjecanja vrijednog iskustva, priliku za učenje i stvaranje – vlastite karijere, imena u hrvatskom novinarskom miljeu. S ponosom ističemo da su u našem timu novinari koji su prošli i najveće hrvatske medijske kuće, bit će nam čast postanemo li „odskočna daska" i bilo kome od vas na tom putu.

Što tražimo? Tražimo motiviranost, želju za radom i učenjem, odgovornost prema preuzetim zadacima. Poželjna je dakako i što viša razina pismenosti, poznavanja hrvatskog jezika, no najvažnija je zapravo – ljubav prema putovanjima i novim doživljajima. Imate li sve to – ili bar većinu navedenog – na pravoj ste adresi.

Pridružite nam se!