mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
MP Klub poklanja (do) 390 kuna!
Četvrtak, 22 Studeni 2012 10:04

thmb 121122 BlagdaniU subotu, 9. veljače 2013. godine, portal Moja Putovanja obilježit će tri godine djelovanja. Nešto manje od 50 tisuća redovnih čitatelja mjesečno potaknulo nas je da napravimo i korak više, pa je u nedjelju, 2. rujna 2012. godine, pokrenut i Klub putnika Moja Putovanja. Cilj ovoga Kluba je zapravo stvaranje obitelji putnika i ljubitelja putovanja, koji će onda – zajedničkim okupljanjima, druženjima, radionicama, tribinama, ali i putovanjima i drugim aktivnostima – s jedne strane poticati, razvijati i unapređivati kulturu putovanja te pričati priču o turističkim destinacijama Hrvatske i regije, a s druge strane upravo tim aktivnostima ostvarivati za sebe razne pogodnosti, popuste pa čak i - poklone od strane nas i našeg portala.

Upravo u tom smjeru pokrenuli smo veliku blagdansku akciju za sve koji žele postati članovima naše obitelji putnika. Naime, ostvarite li tu želju do 31. prosinca, dobivate pravo na niz pogodnosti i popusta kod putovanja naših partnera, a zaradit ćete i poklon bon portala Moja Putovanja u vrijednosti od 35 do čak 390 kuna! Da objasnimo, članom MP Kluba možete postati na jedan od tri sljedeća načina (svaki ima svoj „razred" pogodnosti):

1. Rezervacijom bilo kojeg aranžmana naših partnera
Želite na izlet, vikend odmor ili dulje putovanje? Želite dobro pojesti, popiti? Vidjeli ste neku drugu zanimljivu ponudu na našem portalu? Javite nam se e-mail upitom (info@moja-putovanja.com) i pronaći ćemo sigurno nešto zgodno za vas. Rezervacijom po toj, našoj preporuci, automatski postajete našim članom (ulazite u našu bazu), što vam omogućuje popust već na prvom idućem putovanju. Popusti će iznositi od 5 pa do čak 20% (ovisno o specifičnosti ponude), a najčešće će to biti 10% od aktualnog aranžmana. Primjer: Rezervirate putem našeg kanala preporuke (našeg portala) recimo vikend u Sarajevu za svojeg partnera i sebe, aranžman vrijednosti 440 kuna po osobi, i samim time ostvarujete 88 bodova (88 kuna popusta) na idućem putovanju odnosno putovanjima. Na idućem (trećem) opet postotak od vrijednosti ovog drugog putovanja i tako unedogled. Svakim novim putovanjem ostvarujete popust temeljem rezervacije prethodnog putovanja.

2. Uplatom članstva dobivate 150% vrijednosti članstva – natrag
Svi članovi mogu postati i vlasnicima iskaznica MP Kluba. Njihova je cijena izrade 70 kuna i vrijede godinu dana, a stići će po narudžbi na vašu kućnu adresu. Međutim, one su zapravo besplatne, jer za tu vrijednost možete iskoristiti poklon bon našeg portala u vidu popusta na bilo koju ponudu naših partnera. I ne samo to, za sve koji članovima postanu do 31. prosinca, dajemo i dodatnih 50% (35 kuna); platite 70 kuna i za to dobijete i člansku iskaznicu i MP-bon u vrijednosti 105 kuna. I sljedeće, ništa manje važno: kod svakog idućeg putovanja vrijede isti uvjeti (pogodnosti) kakvi su opisani u prvoj opciji članstva.

3. Statusom Zlatnog člana ostvarite naš poklon čak do 390 kuna vrijednosti!
Ekskluzivna blagdanska pogodnost portala Moja Putovanja! Postanite članom pod uvjetima opisanima u opciji (2), uz naglasak da želite „blagdanski bonus". Taj bonus donosi obvezu „dvostruke uplate" članstva (140 kuna – razlikom se pokriva trošak vođenja accounta u bazi), ali uz opisanu obvezu stiže i naš poklon – 200% vrijednosti takvog članstva! Konkretno dakle, uplatom 140 kuna, ostvarujete pravo na bon u vrijednosti čak 280 kuna kod naših partnera. A za petero najbržih članova imamo i posebno iznenađenje; u suradnji s našim partnerom Hotel Express International-om poklanjamo i pet vaučera vrijednosti 250 kuna za hotelski smještaj u bilo kojoj svjetskoj destinaciji, u nekom od čak 30.000 hotela diljem svijeta. Da preračunamo? Platite 140 kuna, a mi dajemo još 140 kuna plus 250 kuna vaučera, dakle 140 + 140 + 250 = 530 kuna! Dakle, 390 – poklonjenih kuna! Nije loše, zar ne? I naravno, za daljnja putovanja, odmore i druge aktivnosti, uvjeti vrijede jednako kao u opcijama (1) i (2).

Napomena: Blagdani su i – vrijeme darivanja. Što znači da sve opisane oblike članstva možete i pokloniti svojim najdražima – članovima obitelji, djevojci/dečku, prijateljima, poslovnim partnerima. Sve što trebate je obratiti nam se na našu info e-mail adresu info@moja-putovanja.com i zajedno ćemo kreirati savršen poklon za nekog vama važnog i dragog. Sretni vam blagdani!

Kontakt: 091 2566 186, info@moja-putovanja.com
Račun za uplatu: 2484008-1103062817

Nenad Kovačić