mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Zabljesnite u Temperi s Artego Reflexom
Ponedjeljak, 29 Listopad 2012 16:07

121028 Artego-My-Color-Reflex thmbZa Talijane barem znamo da – imaju ukusa. Pogotovo kad su ljepota i moda u pitanju. Prepoznali su to i u Frizerskom salonu Tempera iz Varaždina, koji već punih 11 godina (2. listopada su „upisali" 11 godina djelovanja) prati najnovije europske i svjetske trendove i – redovito ih primjenjuje na svojim vjernim klijenticama i klijentima. Iz spomenute Italije, konkretno iz Rima, stigle su tako u Temperu nove boje marke „Artego", posebne po dvije osnovne karakteristike.

Koje su to? Pa upravo u skladu s nazivom naše rubrike „Ljepota i zdravlje". S jedne strane, riječ je o paleti zadivljujućih, najčišćih zamislivih boja, koje daju besprijekoran sjaj kosi, s druge pak strane u pitanju su potpuno prirodne boje, bez ijedne kapi amonijaka i hidrogena (peroksida). Artego My Color Reflex naziv je palete ovih prekrasnih boja, palete uz koje se do željenog tona stiže tri puta brže od uobičajene procedure, za svega 10 minuta. My Color Reflex posjeduje naprednu gel formulaciju s pigmentima koji će dodatno poboljšati vašu prirodnu boju. I sve to uz samo izravni pigment, bez amonijaka ili hidrogena.

U paleti je 11 prekrasnih boja plus neutralna, sve stvaraju visoki sjaj kose i sve se nijanse mogu bez problema kombinirati jedna s drugom. Odlično maskiraju eventualnu sijedu kosu, ne mrljaju kožu, omogućuju jednostavno i brzo popravljanje boje (izmjenu nijanse).

Treba li vam više argumenata? Sumnjamo; požurite i sami do varaždinske Tempere, rezervirajte svoj tretman na broj telefona (042) 211 222 ili e-mailom na jelena@tempera.com.hr. Želite li pak saznati više o ovom i drugim produktima i uslugama Frizerskog salona Tempera, posjetite svakako Temperine službene internetske stranice.

Martina Ismajlovski