mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Pravi mali raj u Brelima: Villa Ruža
Petak, 19 Kolovoz 2016 09:35

thmb 160819 villa-ruza-brelaBrela su pravi biser Jadrana sa svojim prekrasnim plažama, borovim šumama, kristalnim plavim morem, mediteranskom klimom, sportskim terenima, marinom, prekrasnim opuštajućim okolišem, odličnom uslugom u luksuznim hotelima i privatnom smještaju. Sve ovo jamči vam nezaboravan odmor! Ako se nađete u Brelima u rano proljeće ili jesen tada možete uživati u dugim šetnjama, planinarenju, izletima i sportskim aktivnostima, a u večernjim satima opustite se u udobim sobama Ville Ruža i slušajte šum valova Jadranskog mora.

Villa Ruža je udaljena svega 30 metara od najljepše plaže u Europi – Punta Rata (Dugi rat). Villa Ruža može primiti goste u četiri apartmana koji su uređeni u mediteranskom stilu, a može se iznajmiti i u cijelosti. Villa je kombinacija modernog dizajna interijera i tradicionalne dalmatinske arhitekture. U prosincu 2010. godine, Villa Ruža nagrađena je od strane arhitekata i dizajnera interijera kao najljepše uređen interijer u Hrvatskoj, a u kolovozu 2011. Villu Ruža preporučuje i magazin "Traveler" talijanskog izdanja.

Više o opisanoj Villi Ruža, ali i mnogim drugim posebnostima ovog prekrasnog dalmatinskog mjesta potražite na službenim internetskim stranicama Turističke zajednice Općine Brela.

M. Ismajlovski