mp-facebook2 youtube
Baner
Baner
Apartmani Pino – odmor za tijelo i duh
Utorak, 11 Prosinac 2012 09:34

thmb 121211 PinoMakarska rivijera je regija bogate prošlosti, toliko daleke da su Iliri na ovim obalama sagradili svoje prve građevine. Kasnije, prepoznavši neupitnu ljepotu sklada mora i sunca, Rimljani su gradili svoje ladanjske kuće upravo na ovim dijelovima Jadrana. Smjestivši se u sredini Makarske rivijere, a podno planine Biokovo, malo primorsko mjesto Brela, s razlogom se diči svojom stogodišnjom turističkom tradicijom. Ovaj jadranski biser, svakim danom slavi ljepotu netaknute prirode, čistog mora, prekrasnih prirodnih plaža, prožetih mirisima masline, bora i cvijeta višnje Maraske.

Predstavljamo vam apartmane Pino koji se nalaze u mirnom dijelu prekrasnog jadranskog ljetovališta Brela te su udaljeni 20 metara od mora, a do kojeg se dolazi vlastitim stepenicama. Apartmani Pino s preko 30 godina iskustva u turizmu nude svojim posjetiteljima nezaboravan odmor tijela i duha. Blizu poznate plaže Punta Rata, Apartmani Pino su jedno od najljepših mjesta za odmor na Jadranu. Kuća se sastoji se od od dva apartmana, jednog za šest do sedam osoba na prvom katu te studio apartman za dvije osobe na drugom katu. Pred kućom je parking i garaža, a dućan je udaljen 50 metara od doma te vrhunski restoran 150 metara.

Više o opisanim apartmanima Pino, ali i mnogim drugim posebnostima ovog prekrasnog dalmatinskog mjesta potražite na službenim internetskim stranicama Turističke zajednice Općine Brela.

M. Ismajlovski